Szakszerű iratmegsemmisítés az Inesttel

Az Inest Nonprofit Kft sikeres szereplője az újrapapír piacnak. Fő tevékenységként biztonságos iratmegsemmisítéssel foglalkozunk, tehát tevékenységünk gerince a szelektív papírgyűjtés, iratmegsemmisítés, irattári selejtezés, biztonságos iratkezelés, papírhulladék gyűjtő doboz gyártása, a gyűjtött hulladékpapír átvétele és elszállítása.

Tekintettel azonban arra, hogy ügyfélorientált kisvállalkozásként működünk, ügyfeleink igényeit és szükségleteit folyamatosan figyeltük és figyeljük, néhány évvel ezelőtt anyavállalatunkkal a Nova-Papír Zrt.- vel felépítettük és gyakorlati működésünk részévé tettük az úgynevezett körforgásos papírgazdálkodási modellünket.

Szolgáltatásaink célcsoportjai az intézmények, cégek, hivatalok, hatóságok, kis-és nagyvállalkozások és személyes egyeztetés útján papírhulladék mennyiségétől függően bárki, akár magánszemélyek is.

Az Inest újrapapír története, eredményei, jól mutatják az innováció és általában a technológia fejlesztés és folyamat menedzsment fontosságát a környezetvédelemben.

Kiemelten fontos számunkra, hogy üzletfilozófiánk és működésünk középpontjában a partnereink magas színvonalon történő kiszolgálása áll.


0 Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük