Keltsen jó benyomást és mutassa meg látogatóinak, hogy fontosak Önnek! A megfelelő higiéniai színvonalat biztosítva, cégreszabott, költséghatékony ajánlataink  ideális megoldást nyújtanak vállalata számára, az igényeinek leginkább megfelelő termékek megtalálásában. 

Innovatív dizájntermékek

Tork image designTM

Nyűgözze le látogatóit egy valóban modern, csúcsminőségű mosdókörnyezettel. Stílusos, rozsdamentes acél, ujjlenyomat-taszító bevonattal, mindig kifogástalan és tiszta megjelenéssel.

Tork Elevation®

Áramvonalas dizájnú, teljes körű és funkcionális adagolócsalád modern hatással. Szappanokhoz, kéztörlőkhöz, toalettpapírokhoz való adagolók és kiegészítő termékek teljes választéka fekete és fehér színben is kapható. Egyedi és hatékony kétállású zára, biztonságot és rugalmas használatot nyújt.

A mosdóban szerzett élmény fontos, ráadásul soha ekkora figyelem nem irányult a higiéniára, mint manapság. A piacon található kéztörlő adagolók közül a Tork PeakServe® folyamatos adagolású kéztörlőpapír rendszer nyújtja a legnagyobb kapacitást, mintegy 250%-kal több kéztörlővel, összehasonlítva a konkurencia leghosszabb tekercsével az európai piacon. Laponkénti adagolásának köszönhetően két utántöltés között sokkal több látogatót képes kiszolgálni, és szinte sosem fogy ki. Mivel mindenki csak a felhasználandó lapot érinti, extra higiénikus megoldást nyújt, mellyel könnyedén megfelelhet a magas higiéniai elvárásoknak is. 

A látogatók áramlása felgyorsul a mosdóban, ha az ellátás folyamatos

  • A 250%-kal több kéztörlővel elkerülheti az adagolók kiürülését*, a laponkénti adagolásnak köszönhetően csökken a fogyasztás
  • A gyorsabb adagoló 3 másodperc alatt kiszolgálja a látogatótgyorsabb, mint a kézszárító gépek
  • A kéztörlő kivétele mindig zökkenőmentes és könnyű a szabadalmaztatott folyamatos adagolású kéztörlő rendszerünkkel

A nagyobb rugalmassággal több idő jut a takarításra

  • Töltse fel akkor, amikor Önnek alkalmas – az adagoló két utántöltés között 600 látogatóval többet szolgál ki*
  • Egyszerre kétszer annyi kéztörlő fér el a kézben az 50%-al tömörített csomagolásnak köszönhetően, könnyebben szállítható
  • Csökkentse felére az utántöltésre szánt időt adagolónként több mint 2100 kéztörlő kapacitás

A Tork legújabb innovációja!

A tömörített technológiának köszönhetően új kéztörlőinkből kétszer annyi fér el, kevesebb helyet foglalva. A folyamatos adagolású kéztörlő rendszerben a csomagok feltöltéskor egymáshoz tapadnak, az összekapcsolódott kéztörlők pedig folyamatosan, megszakítás nélkül adagolhatók. Az eredmény a zökkenőmentes, folyamatos ellátást biztosító keskeny adagoló, amely 35%- kal nagyobb kapacitással rendelkezik, mint bármely más termék a piacon. A forgalmas mosdók igényire tervezett nagy kapacitású kéztörlő rendszer új korszakot teremt a higiéniában. Tegye Ön is maximálisan elégedetté látogatóit!

1. Tömörítés

A csomagok 50%-kal tömörítettek, így egy adagolóba 2100 kéztörlő fér el*

2. Egyszerű utántöltés

Az összekapcsolódott csomagok behelyezéskor egymásba kapcsolódnak

3. Egyszerű adagolás

A csomagok megszakítás
nélkül, egyszerre egy
kéztörlőt adagolnak

Próbálja ki ingyen a Tork PeakServe®-et

Legyen szíves, és adja meg elérhetőségeit ezen az űrlapon, hogy kérdéseire e-mailben tudjunk válaszolni. Tekintse meg felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat, amelyek részletesen ismertetik, hogy miként védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.

Forrás: Essity Hungary Kft.

Címünk:

H-1028 Budapest, Pasaréti út 83.

Telefon:

+36 20 354 3435

Iroda nyitva tartása:

Hétfő – Péntek / 8.00 – 17.00

Email küldése