BIZTONSÁGOS

iratmegsemmisítés

10 éve a szelektív hulladékgyűjtés, bizalmas iratkezelés, biztonságos iratmegsemmisítés és a papírhulladék 100%-ban történő újrahasznosításának szolgálatában.

A hazai iratmegsemmisítés szakértője..

A kétszeres GREEN BRANDS díjas Inest Nonprofit Kft. a hazai iratmegsemmisítési piac meghatározó szereplője. A több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, kapcsolatrendszerrel és referenciával rendelkező társaságunk, gyors és megbízható lehetőséget kínál a megsemmisítésre szánt irodai papírhulladék biztonságos elszállítására és saját telephelyünkön történő megsemmisítésére.

m0032-13 [Átalakított]
Newspaper Mockup.H03.2k
Névtelen 1

Az iratmegsemmisítés folyamán a megsemmisítésre átadott hulladékból a nap 24 órájában felügyelt telephelyünkön papírdarálékot készítünk. A keletkezett alapanyagként használható darálék újrahasznosításra kerül és környezetbarát higiéniai papír formájában visszakerül a körforgásba.

Paper Towel Roll.H15.2k

Papírból papír!

Fő tevékenységünk a szelektív papírgyűjtés, iratmegsemmisítés, irattári selejtezés, biztonságos iratkezelés, papírhulladék gyűjtő doboz gyártása, valalmint agyűjtött hulladékpapír átvétele és elszállítása.. Ügyfélorientált vállalkozásként, ügyfeleink igényeit és szükségleteit figyelembe véve, anyavállalaltunnak a Nova-Papír Zrt.-vel felépítettük és gyakorlati működésünk részéve tettük körforgásos papírgazdálkodási modellünket.

Toilet paper.H11.2k
Jumbo Roll Toilet Tissue.D12.2k

Hulladékgyűjtési szolgáltatásaink minőségét partnereink elvárásai és a környezetvédelmi szempontok, jogszabályok, Európai Uniós követelmények és trendek messzemenő figyelembevételével folyamatosan aktualizáljuk, javítjuk.

Kiemelten fontos számunka a környezetkímélő technológiák alkalmazása, a szelektív hulladékgyűjtők gyártásától, a papírhulladék begyűjtési folyamaton keresztül, egészen az újrapapír gyártásáig.


garbage [Átalakított]

H-1028 Budapest, Pasaréti út 83.

Levelezési cím: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.

Email kapcsolat

Amennyiben szeretné megrendelni szelektív irodai papírgyűjtés szolgáltatásunkat, vagy csak kérdése, észrevétele van papírhulladék átvétel, elszállítás, újrahasznosítás, iratmegsemmisítés programunkkal kapcsolatban, írjon nekünk.