Értékteremtés közösen

Körforgással a hosszú távon fenntartható vállalati működésért

Szenvedélyünk a fenntarthatóság!

Hulladékból értékteremtés

Körforgással a fenntartható jövőért...

Magyarország első papírkörforgásos üzleti modellje, a hosszú távon fenntartható vállalati működésért. Szívügyünk, hogy Partnereink részére biztosítsuk azt a szolgáltatási spektrumot, mely költséghatákony, s egyszersmind fenntartható papíráru beszerzést és újrahasznosítási megoldást kínál. 

Névtelen 9

Fenntartható üzleti modell

A teljeskörű integrált folyamat elején a kétszeres GREEN BRANDS Díjas Inest Nonprofit Kft. begyűjti a papírhulladékot és biztonságos körülmények között budapesti telephelyére szállítja megsemmisítésre. Az itt elkészült bálák ausztriai és német papírgyárak üzemeiben kerülnek átszállításra, ahol  további feldolgozási folyamatokat révén újrahasznosított papíralapanyag készül. Ezt követően a világ vezető higiéniai márkája, az Essity, prémium minőségű higiéniai papírtermékeket állít elő, amelyeket a Nova-Papír Zrt. értékesítésre kínál hazai Ügyfelei számára. A folyamatban résztvevő vállalatok egymásra épülő munkája biztosítja a hosszútávú fenntartható körforgásos gazdasági modell megvalósulását, hatékony megoldást nyújtva a világot vészesen sújtó növekvő nyersanyagkereslet és véges kínálat kiegyensúlyozatlanságának problémájára.

Névtelen 10

..elkötelezetten a professzionális minőség iránt

100 éves vállalati tradíciónk és az új innovációk ötvözésével célunk egy olyan komplex együttműködési kezdeményezés biztosítása a fenntarthatóság kérdéskörében érdekelt gazdasági szereplők számára, amely tudásmegosztással, szakmai válaszokkal és kapcsolatok összeköttetésével segíti a körforgásra való átállás folyamatát és a továbblépést.

rrrrrrr

Vállalatműködés zölden!

Körforgásos papírgazdálkodási üzleti modellünknek köszönhetően, sikerült kialakítanunk azt a szolgáltatási spektrumot, amely biztosítja Partnereink részére a költséghatékony, s egyszersmind fenntartható papíráru beszerzést. Folyamatos és dinamikus fejlődésünknek köszönhetően ma már éves szinten több ezer tonna papírt semmisítünk meg biztonságos körülmények között. Magas szakmai tudással és sokéves tapasztalattal rendelkező, jól összeszokott csapatunk, minden nap azon dolgozik, hogy Partnereink igényeinek maximális kielégítésével és széleskörű innovatív szolgáltatásainkkal minél meghatározóbb részesei lehessünk a hazai piacnak.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett Partnereink között köszönthetjük!