Nova Papír logo
Körforgással a fenntartható vállalati működésért

A Nova-Papír Zrt. a magyar papíripari piac meghatározó szereplője, amely közel 100 éve kezdte meg működését. A száz százalékban hazai tulajdonban lévő társaság leányvállalatával, az Inest Nonprofit Kft.-vel szoros együttműködésben a környezetvédelem és a fenntartható szervezeti működés élharcosaként Magyarországon elsőként indította útjára körforgásos papírgazdálkodási modelljét.

A teljeskörű papíripari vertikumot kínáló szolgáltatás célja egy olyan körkörös gazdasági rendszer biztosítása, amely hatékony megoldást nyújt a világot vészesen sújtó növekvő nyersanyagkereslet és véges kínálat kiegyensúlyozatlanságának problémájára.

A Nova-Papír Zrt. folyamatos és dinamikus fejlődésének köszönhetően ma már éves szinten több ezer tonna papírt semmisít meg, majd kínálja Partnerei részére kiváló minőségű higiéniai és irodai papírtermék formájában. A vállalat magas szakmai tudással és sok éves tapasztalattal rendelkező, jól összeszokott csapata minden nap azon dolgozik, hogy Partnerei igényeinek maximális kielégítésével és széleskörű, innovatív szolgáltatásaival minél meghatározóbb részese legyen a piacnak.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy leányvállalatunk, a biztonságos iratmegsemmisítésre szakosodott Inest Nonprofit Kft. – www.inest.hu – szerződéses partnerünkként végez iratmegsemmisítési és irodai papírhulladék megsemmisítési szolgáltatást az ország egész területén, jelenleg több, mint 800 ügyfelünk megelégedésére.

Körforgásos papír gazdálkodási üzleti modellünknek köszönhetően sikerült kialakítanunk azt szolgáltatási spektrumot, amely partnereink részére biztosíthatja a költséghatékony egyszersmind a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő papíráru beszerzését.

Szolgáltatási vertikumunkat jelenleg is számos ügyfelünk részére nyújtjuk folyamatosan, amelyek között állami intézmények, kormányhivatalok, hazai és nemzetközi hátterű nagyvállalatok éppúgy megtalálhatóak, mint a hazánkba akkreditált nagykövetségek, vagy stratégiai, közműszolgáltató cégek.