Az irattárolás, irattár költöztetés sok partnerünknél okoz gondot. Az évek során felgyülemlett iratok tárolása és költöztetése nehezen megoldható. Szállítmányozó cég megbízása esetén az iratok biztonsága nem garantált. Az irattár költöztetés alkalmával a biztonságos iratkezelés alapvető fontosságú, melyet az Inest maximálisan biztosít.

Cégcsoportunk több évtizedes működési múlttal rendelkezik, hiszen a Nova-Papír Zrt. már 1923 óta jelen van a hazai piacon. A papír-ipari piac meghatározó szereplőjeként reagálva a mindenkori vevői igényekre 2009-ben, leányvállalatunkkal, az Inest Nonprofit Kft.-vel együttműködve útjára indítottuk körforgásos papírgazdálkodási modellünk, és annak részeként az irattározási szolgáltatásunkat.

A biztonságos irattározás során az iratok szállítását zárt rakterű teherautóval végezzük, így valamennyi irat biztonságos körülmények között ér célba. Az állandó telephelyi őrzés mellett, a biztonságos rendszer részét képezi a kamera és távmegfigyelő rendszer, valamint az őrző-védő kutyás biztonsági felügyelet.


Az irattár költöztetéséhez igény szerint tudunk rakodó személyzetet is biztosítani. A költöztetést Pest Megye teljes területén általában 5 munkanapon belül vállaljuk. Pest megyén kívüli helyszín esetén egyedi elbírálás alapján tudunk ajánlatot adni.


Rugalmas, ügyfélorientált működésünk jelentősen hozzájárul a vevői elégedettség kialakításához és fenntartásához. Ennek részeként a nap 24 órájában elérhető dedikált ügyfél kapcsolati munkatárs áll rendelkezésre szerződött partnereink részére.


A szolgáltatásunk színvonalának állandósága munkatársaink kiválóságaiban és évtizedes szakértelmében rejlik, ők képezik számunkra a legnagyobb értéket. Az átlátható folyamatok érdekében azonban fontosnak tartottuk azt is, hogy a munkatársaink minőségi munkája által garantált folyamataink standard keretek között legyenek lefektetve. Ezért az elmúlt években az ISO:9001, az ISO:14001 és az adatbiztonságot garantáló ISO:27001 minőségbiztosítási tanúsítványok bevezetése mellett döntöttünk. 


Amennyiben az iratok egy részét már nem szükséges tovább őrizni, az irattár selejtezését, az iratok elszállítását és iratzúzást is biztosítjuk. Az iratok zúzása budapesti telephelyünkön 24 órás őrzés mellett történik. A megsemmisített dokumentumok, papírok, újrapapír termékek alapanyagául szolgálnak.