Nem elég csupán professzionális szolgáltatást és ízletes ételkülönlegességek nyújtani a vendégeknek, mindemellett elengedhetetlen olyan feledhetetlen élményekben is részesíteni őket, ami miatt szívesen visszajárnak éttermünkbe. A teríték megtervezése, színei, minősíge egyaránt tükrözi azt a törődést, amit az étel elkészítésére fordítanak, valamint jelzi az asztal körül ülők számára, hogy fontosak. Megfelelő minűségű termékekkel, modern formákkal és változatos színkombinációkkal társítva az ételek még inkább életre kelhetnek, így fokozva a vendégek éttermi élményét. A Tork szalvéták és asztalkultúra termékek széles választéka segítséget nyújt Önnek a vevői igények magas színvonalú kielégítéséhez. A termékek az Ön igényeire szabva lettek kialakítva, olyan formán, hogy biztosan megtalálja a Tork kínálatában a szükségleteinek megfelelő megoldást.

Amit kínálunk...

A Tork Xpressnap® és Tork Xpressnap Snack®  szalvéta adagoló rendszereket nagy forgalmú önkiszolgáló éttermekbe ajánljuk, ahol fontos, hogy a szalvéta mindig kéznél legyen. A Tork Xpressnap®  és Xpressnap Snack®  a gyorsabb és hatékonyabb vendégélményt szolgálja – ilyenkor kiemelten fontos a higiénia és a gyors karbantartás. A laponkénti adagolásnak köszönhetően a fogyasztás és költségek is szabályozhatók.

Találja meg az egyedi igényeinek megfelelő termékeinket

Szalvéta adagoló rendszerek önkiszolgáló éttermekbe

Amennyiben a vendégek maguk veszik el a szalvétát, fontos, hogy mind az utántöltés, mind pedig a keletkező hulladék kezelése is minél egyszerűbb és kényelmesebb legyen a az éttermi dolgozók számára. A kompakt kialakítású, laponkénti adagolású, modern megjelenésű adagolókkal, nemcsak a higiénia javul, de minimum 25%-kal csökken a szalvétafogyásztás is a hagyományos adagolórendszerekhez képest. A változatos színkollekciónak köszönhetően pedig mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. 


Csökkentse a szalvéta felhasználást legalább 25%-kal*

  • Sokféle elegáns és modern adagolót kínálunk, hogy Ön is megtalálja az igényeihez illőt
  • Fokozattan higiénikusak: a vendégek csak a felhasznált szalvétához érnek hozzá
  • Az egyedi nyomattal készült szalvétákon fontos üzeneteket tud megjeleníteni
  • Népszerűsítse saját márkáját és növelje tovább bevételeit az AD-a-Glance® display panelekkel
Egyedi ötletekért, látogasson el az adglance.torkglobal.hu oldalra.

Környezettudatosság a vendéglátásban is!

A természetes választás

A Tork 2 rétegű natúr szalvéták a fenntarthatóság jegyében születtek. 100%-ban újrahasznosított, fehérítő-és színezékanyagmentes anyagból készülnek, hogy megvalósíthassa környezetvédelemmel kapcsolatos törekvéseit. A termékek biológiai úton lebomlanak, komposztálhatóak, továbbá FSC tanúsítvánnyal és EU-ökocímkével rendelkeznek. Még a csomagolásuk is fenntartható anyagból készült. A Tork natúr szalvétakínálatban mind az önkiszolgáló, mind a teljes kiszolgálást nyújtó éttermek találnak igényeikre szabott terméket. A Tork natúr szalvétával kompatibilis Tork Xpressnap Fit® adagolók ideális megoldást nyújtanak a kisméretű-, illetve független étteremláncoknak, bároknak, fagyizóknak vagy kávéházaknak. Mindemellett a speciális adagolóval kevesebb mint a felére csökken a használat nélkül eldobott szalvéták mennyisége. Így nem csak a hulladéktermelés csökken, de a költségei is. 


Egyedi cégreszabott ajánlatunkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az info@novapapir.hu címen!

Forrás: Essity Hungary Kft.

Címünk:

H-1028 Budapest, Pasaréti út 83.

Telefon:

+36 20 354 3435

Iroda nyitva tartása:

Hétfő – Péntek / 8.00 – 17.00

Email küldése