.

 dreamstime xxl 149508984 2

 

A higiénikus irodai környezet megteremtésének és fenntartásának elengedhetetlen eleme a rendszeresen végzett légtér és felületfertőtlenítés, melynek hatékonysága nagymértékben függ a fertőtlenítő termék helyes megválasztásától és megfelelő felhasználásától. Innovatív vállalkozásként, valamint ügyfeleink igényihez igazodva fontosnak tartottuk, hogy szolgáltatási portfóliónkat egy olyan fertőtlenítési programmal bővítsük, amely amellett, hogy 100%-ban környezetbarát, a hatályos biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi jogszabályoknak is megfelel.

 

FERTŐTLENÍTÉSI FOLYAMAT

Tapasztalt munkatársaink a fertőtlenítési folyamat teljes ideje alatt, a mai tudásunk szerinti legbiztonságosabb légszűrő maszkkal ellátott vegyvédelmi védőfelszerelést viselnek.

 

Az általunk használt ködképző gép a SteriClean Industry fertőtlenítőszer porlasztásával köd formájában fedi be a kívánt felületet. A porlasztott fertőtlenítő “cseppek” a rendelkezésre álló területet kitöltve, egyenletesen oszlanak el a légtérrel érintkező felületeken, beférkőzve még a leghozzáférhetetlenebb helyekre is. A légtér és felületfertőtlenítő eljárás ennek köszönhetően lecsöpögés és megfolyás nélkül történik, teljes mértékben szagmentes és nem hagy maga után semmilyen nyomot, alkalmazása pedig semmiféle környezetkárosító hatással nem jár.  

 

 

Kérjük, egyedi ajánlatunkért keresse kollégánkat a lenti elérhetőségen!

Benkovich Adrienn | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +36 20 354 3435

 

 

Kapcsolódó dokumentumok:

 

SteriClean virucid hatékonyság                                                            SteriClean forgalmazási engedély

 

Menu