Irodafertőtlenítés

Környezetbarát épületfertőtlenítés ködképző géppel

 A higiénikus irodai környezet megteremtésének és fenntartásának elengedhetetlen eleme a rendszeresen végzett légtér és felületfertőtlenítés, melynek hatékonysága nagymértékben függ a fertőtlenítő termék helyes megválasztásától és megfelelő felhasználásától. Innovatív vállalkozásként, valamint ügyfeleink igényihez igazodva fontosnak tartottuk, hogy szolgáltatási portfóliónkat egy olyan fertőtlenítési programmal bővítsük, amely amellett, hogy 100%-ban környezetbarát, a hatályos biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi jogszabályoknak is megfelel.

Innovatív vállalkozásként, és a higiénia területén megszerzett közel 100 éves szakmai tapasztalatunkkal fontosnak tartottuk, hogy ügyfeleink igényihez igazodva a hagyományos higiéniai papír termékek, különböző fertőtlenítő szerek, szappanok, kéz és felületfertőtlenítők értékesítése mellett, szolgáltatási portfóliónkat egy olyan légtér és felületfertőtlenítési programmal bővítsük, amely baktericid, fungicid, valamint virucid hatásának köszönhetően segít maximalizálni a munkahelyi higiéniát. A ködképző géppel történő kezelés amellett, hogy 100%-ban környezetbarát, a hatályos biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi jogszabályoknak is megfelel. 

Irodafertőtlenítési folyamat

Tapasztalt munkatársaink a fertőtlenítési folyamat teljes ideje alatt, a mai tudásunk szerinti legbiztonságosabb légszűrő maszkkal ellátott vegyvédelmi védőfelszerelést viselnek.

Az általunk használt ködképző gép a SteriClean Industry fertőtlenítőszer porlasztásával köd formájában fedi be a kívánt felületet. A porlasztott fertőtlenítő “cseppek” a rendelkezésre álló területet kitöltve, egyenletesen oszlanak el a légtérrel érintkező felületeken, beférkőzve még a leghozzáférhetetlenebb helyekre is. A légtér és felületfertőtlenítő eljárás ennek köszönhetően lecsöpögés és megfolyás nélkül történik, teljes mértékben szagmentes és nem hagy maga után semmilyen nyomot, alkalmazása pedig semmiféle környezetkárosító hatással nem jár.

A ködképző géppel történő csíramentesítő kezelés során az irodai klíma fertőtlenítése is megtörténik, amely a bakteriális fertőzések terjedésének egyik legnagyobb veszélyforrása.

 

Kérjük, egyedi ajánlatunkért keresse kollégánkat a lenti elérhetőségen!

Benkovich Adrienn | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +36 20 354 3435 

 

 

Kapcsolódó dokumentumok: 

SteriClean virucid hatékonyság                                                            SteriClean forgalmazási engedély

 

 

 

Menu