Környezetvédelem

A papír olyan természetes eredetű anyag, amely viszonylag gyorsan lebomlik, ezért környezetbarátnak tekinthető. A papírgyártás során azonban jelentős a vízszennyezés és az energiafelhasználás, alapanyagához sok fát kell kivágni, ezért előállításakor a környezetet terheljük.

Minden üzleti szituációban, minden új és régi kapcsolatunkban arra törekszünk, hogy kizárólag ellenőrzött forrásból, környezettudatos gazdálkodásból származó papírterméket hozzunk forgalomba.

Minimum elvárás, hogy piacra kerülő termékeink legalább FSC minősítéssel rendelkező cégtől, gyártótól származzanak, legyen az higiéniai, irodai vagy akár nyomdai papír.

Ennek érdekében alvállalkozóink és beszállítóink kiválasztásakor gondosan ügyelünk arra, hogy csak tiszta forrásból származó.

Természetesen nem csak a külső kapcsolatainkra vagyunk igényesek, magunkkal szemben támasztott elvárásainkban sem lehetünk kevésbé következetesek. Megmutatkozik ez abban is, hogy cégcsoportunk gépjárműflottáját ma már egyre nagyobb arányban hibrid és elektromos meghajtású autók alkotják.
Irodaházunkban kerékpár tárolót alakítottunk ki, hogy ezzel is elősegítsük a bringával történő munkába járás lehetőségét.

Jelenleg zajlik az elektromos töltőállomás kialakításának tervezése, amellyel az a célunk, hogy mind bérlőink, mind pedig a környéken dolgozók számára elérhetővé tegyük a szakszerű és gyors autó akkumulátor töltés leehetőségét.

Reményeink szerint ez a beruházás hozzásegíti a szűkebb és egy kicsit a tágabb környezetünkben is az elektromos autó használat elterjedését.