BEMUTATKOZÁS

A Nova-Papír Zrt. az egyik legrégebb óta működő papír-ipari vállalkozás Magyarországon.

Cégünk 1927-es megalakulása óta folyamatosan működő vállalkozás, a hazai papír-ipari piac egyik ismert szereplője. Közvetlen beszállítói kapcsolatban állunk a világviszonylatban is meghatározó, FSC minősítéssel rendelkező papírgyártó céggel az International Paper-rel (www.internationalpaper.com), valamint a higiéniai papír termékek gyártásában szintén a világ élvonalába tartozó Svenska Cellulosa Aktiebolaget (SCA) – www.sca.com – cégekkel.


Ezeknek a közvetlen beszerzési forrásnak is köszönhetően tudjuk kialakítani költséghatékony konstrukciónkat. Emellett ez a kapcsolat a garancia a felelős erdőgazdálkodásból, környezettudatos forrásból származó papír termékek beszállítására is.


Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy leányvállalatunk, a biztonságos iratmegsemmisítésre szakosodott Inest Nonprofit Kft. – www.inest.hu - szerződéses partnerünkként végez iratmegsemmisítési és irodai papírhulladék megsemmisítési szolgáltatást az ország egész területén, jelenleg több, mint 800 ügyfelünk megelégedésére.

Körforgásos papír gazdálkodási üzleti modellünknek köszönhetően sikerült kialakítanunk azt szolgáltatási spektrumot, amely partnereink részére biztosíthatja a költséghatékony egyszersmind a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő papíráru beszerzését.

Szolgáltatási vertikumunkat jelenleg is számos ügyfelünk részére nyújtjuk folyamatosan, amelyek között állami intézmények, kormányhivatalok, hazai és nemzetközi hátterű nagyvállalatok éppúgy megtalálhatóak, mint a hazánkba akkreditált nagykövetségek, vagy stratégiai, közműszolgáltató cégek.

Humán Értékünk A Munkatársaink! 

Vállalatunk ügyfélorientált működéséhez kiemelkedő szaktudással és feddhetetlen jellemmel járulnak hozzá munkatársaink, akiknek többsége több, mint 25 éve áll a Nova-Papír Zrt. alkalmazásában. Az ő papír-ipari szaktudásuk és piaci ismeretük jelentős hozzáadott értéket jelent vállalatunk számára. Ezt kiszámíthatósággal, állandósággal és családbarát légkörünkkel is igyekszünk meghálálni.

Környezetvédelem

kornyezetvedelem

A papír olyan természetes eredetű anyag, amely viszonylag gyorsan lebomlik, ezért környezetbarátnak tekinthető. A papírgyártás során azonban jelentős a vízszennyezés és az energiafelhasználás, alapanyagához sok fát kell kivágni, ezért előállításakor a környezetet terheljük.
Minden üzleti szituációban, minden új és régi kapcsolatunkban arra törekszünk, hogy kizárólag ellenőrzött forrásból, környezettudatos gazdálkodásból származó papírterméket hozzunk forgalomba.
Minimum elvárás, hogy piacra kerülő termékeink legalább FSC minősítéssel rendelkező cégtől, gyártótól származzanak, legyen az higiéniai, irodai vagy akár nyomdai papír.
Ennek érdekében alvállalkozóink és beszállítóink kiválasztásakor gondosan ügyelünk arra, hogy csak tiszta forrásból származó
Természetesen nem csak a külső kapcsolatainkra vagyunk igényesek, magunkkal szemben támasztott elvárásainkban sem lehetünk kevésbé következetesek. Megmutatkozik ez abban is, hogy cégcsoportunk gépjárműflottáját ma már egyre nagyobb arányban hibrid és elektromos meghajtású autók alkotják.
Irodaházunkban kerékpár tárolót alakítottunk ki, hogy ezzel is elősegítsük a bringával történő munkába járás lehetőségét.
Jelenleg zajlik az elektromos töltőállomás kialakításának tervezése, amellyel az a célunk, hogy mind bérlőink, mind pedig a környéken dolgozók számára elérhetővé tegyük a szakszerű és gyors autó akkumulátor töltés leehetőségét.
Reményeink szerint ez a beruházás hozzásegíti a szűkebb és egy kicsit a tágabb környezetünkben is az elektromos autó használat elterjedését.

 

Menu