Bemutatkozás

Cégünk 1927-es megalakulása óta folyamatosan működő vállalkozás, a hazai papír-ipari piac egyik ismert szereplője. Közvetlen beszállítói kapcsolatban állunk a világviszonylatban is meghatározó, FSC minősítéssel rendelkező papírgyártó céggel az International Paper-rel (www.internationalpaper.com), valamint a higiéniai papír termékek gyártásában szintén a világ élvonalába tartozó Svenska Cellulosa Aktiebolaget (SCA) – www.sca.com – cégekkel. Ezeknek a közvetlen beszerzési forrásnak is köszönhetően tudjuk kialakítani költséghatékony konstrukciónkat. Emellett ez a kapcsolat a garancia a felelős erdőgazdálkodásból, környezettudatos forrásból származó papír termékek beszállítására is.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy leányvállalatunk, a biztonságos iratmegsemmisítésre szakosodott Inest Nonprofit Kft. – www.inest.hu - szerződéses partnerünkként végez iratmegsemmisítési és irodai papírhulladék megsemmisítési szolgáltatást az ország egész területén, jelenleg több, mint 800 ügyfelünk megelégedésére.

Körforgásos papír gazdálkodási üzleti modellünknek köszönhetően sikerült kialakítanunk azt szolgáltatási spektrumot, amely partnereink részére biztosíthatja a költséghatékony egyszersmind a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő papíráru beszerzését.

Szolgáltatási vertikumunkat jelenleg is számos ügyfelünk részére nyújtjuk folyamatosan, amelyek között állami intézmények, kormányhivatalok, hazai és nemzetközi hátterű nagyvállalatok éppúgy megtalálhatóak, mint a hazánkba akkreditált nagykövetségek, vagy stratégiai, közműszolgáltató cégek.

Menu